Rope Access – professionel erhvervsklatring i hele Europa

Rope Access, erhvervsklatring, industriklatring… Kært barn har mange navne! Oversættes Rope Access direkte, får vi “reb adgang”, hvilket betyder, at vi ved hjælp af reb får adgang til arbejdsområdet. Rope Access er særligt nyttigt på arbejdsområder, hvor man normalt ville bruge traditionelle metoder som lift, stillads eller kran. Dog er det ikke altid, at disse adgangsmetoder rækker. Med Rope Access kan du få udført din opgave i højden på de områder, du ikke selv kan tilgå.

 

Hos RT9 kan vi klare alverdens forskellige håndværksmæssige opgaver i højden, og vi kan uddanne og supervisere dig til selv at udføre opgaver i reb. Brugen af reb er både effektivt og sikkert – både for bygherrer, virksomheder, ejendomsselskaber og de udførende håndværkere.

 

Vi tilbyder erhvervsklatring overalt i Skandinavien og Tyskland. Intet projekt er for stort eller småt, og vi kender ganske enkelt ikke til begrebet “højdeskræk” eller “umulige opgaver”.

Hvorfor vælge Rope Access?

Det kan være en fordel at alliere sig med erhvervsklatrere i dit projekt eller din opgave af flere grunde. Set fra et økonomisk synspunkt har Rope Access den fordel, at der ikke skal bruges en masse ekstra udstyr og dyrt maskineri, som der typisk er ved kraner og lifte. Derudover er det også en meget fleksibel løsning, da du kan komme til stort set alle steder, selv der hvor bygninger ligger tæt eller adgangen med stort maskineri er vanskelig.

 

Dertil kommer, at man kan risikere at skade omkringliggende bygninger ved brug af traditionelle metoder – det undgår du med erhvervsklatring. Sidst men ikke mindst kan vi træde til ganske kort tid efter, du har kontaktet os. Det kan særligt være relevant i akutte situationer eller stramme deadlines, hvor der ikke er tid til at vente på leje af maskiner og nødvendige tilladelser.

Vi løser opgaver inden for følgende brancher

Der findes ikke den opgave, der ikke kan løses med håndværkere i reb. Vi har blandt andet hjulpet virksomheder med løsninger inden for følgende brancher:

Skal du have løst opgaver i højden?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister og kan løse alle typer opgaver med Rope Access. Vi beskæftiger os med byggeri, vedligeholdelse og montering i alle højder og brancher. Vi kan komme frem på de mest ufremkommelige steder og har altid fokus på sikkerhed, så kan komme godt i mål med din opgave.