Vi har bl.a. hjulpet virksomheder som Ørsted og Mærsk med industrirengøring og vedligeholdelsesopgaver. Du kan læse mere om vores cases her.

Sørg for et sikkert arbejdsmiljø til dig og dine medarbejdere

Der er mange årsager til, at konstruktioner nedbrydes over tid, og derfor er der også mange løsninger til problemet.

 

Et problem kan være nedfaldne genstande, som ikke føres kontrol med og på sigt korroderes sikringen, bolte rykker sig løse og emnet kan potentielt falde ned. Et andet problem kan være, at der over tid er tabte genstande, som stadig ligger rundt omkring på konstruktionen, og ved næste berøring eller rystelse falder emnet ned og kan gøre skade på personer og udstyr.

 

Det er derfor vigtigt, at man jævnligt vedligeholder og rengør arbejdsområder på svært tilgængelige steder. Både af hensyn til mulige nedfaldne genstande, men også af hensyn til arbejdsmiljøet. Det gælder særligt kraftværker, forbrændingsanlæg, jack-up rigs og øvrige konstruktioner. Hermed undgår man det åbenlyse, nemlig brandfare eller eksplosioner.

 

Med rope access kan du nemt få adgang til at håndtere disse problemstillinger. Vi rengør, reparerer og vedligeholder alle former for konstruktioner lige fra rengøring af overflader til udskiftning af materialer og efterspænding af bolte.

Vi løser følgende opgaver med industrirengøring, reparation og vedligeholdelse

På svært tilgængelige områder, som man ikke selv kan tilgå, assisterer og udfører vi vedligeholdelsesarbejde.

 

  • Sikring af mulige nedfaldne genstande (bæringlåse, lamper, elektriske komponenter, spil, hydraulikslanger mm.)
  • Reparation af overflader ved rustskader og andet med korrisionsbeskyttelse/overfladebehandling.
  • Udskiftning af materiale og øvrige reparationsopgaver (Stål, glas, isolering, isoleringsplader, korrosionsbeskyttelse mm.)
  • Industrirengøring af overflader for støv, udslip eller andet med støvsuger, våde klude mm.
  • Efterspænding og sikring af bolte og lignende genstande, der kan have løsnet sig.

Skal du have løst en opgave i højden?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle rengøringsopgaver i olie- og gassektoren og på værker.

Kontakt os og få din opgave løst med Rope Access.

RT9 CASE | ØRSTED

Vi har blandt andet hjulpet virksomheder som Ørsted på Herningværket med rengøring af siloer i et ATEX område og med mindskning af brandfare i elefantriste.