Vi har bl.a. løst specialopgaver med skræddersyede Rope Acces løsninger for virksomheder som Maersk offshore, Vestforbrændning og mange flere. Se mere om vores løsninger i vores cases her. 

Vi løser Rope Access specialopgaver

I RT9 skræddersyer vi Rope Access løsninger til dine behov – uanset opgavens kompleksitet eller størrelse. Faktisk kan vi allerbedst lide at sige ja tak til en udfordrende opgave. 

 

Mange opgaver kræver en helt særlig løsning, når der arbejdes med store, tunge genstande i højden og ofte på snævre steder. Derfor samarbejder vi typisk med ingeniører, arkitekter og andre specialister om at løse en specialopgave med Rope Access. 

Eksempler på specialopgaver løst af RT9

Vi har bl.a. løst følgende Rope Access specialopgaver:

 

  • Specialhængestilladser til offshore
  • Stål- og rørmontage i luften
  • Montage af 18 tons stål på en hældning
  • Udtømning af silo

Skal du have løst en opgave i højden?

Hos RT9 sætter vi en ære i vores team af dygtige håndværkere, som er eksperter i rope access og har mange års erfaring i at løse komplekse og udfordrende specialopgaver i højden. Vi leverer vores tjenester i olie- og gassektoren, fødevare- og medicinalindustrien, på broer, byggepladser og kraftværker.

Kontakt os nu og få din opgave løst med Rope Access.

RT9 CASE | Vestforbrænding: stål- og rørmontage 

Vi blev tilkaldt i starten af jobbet for at installere stål, som var svært at nå fra liften, og endte med at være en stor fordel for kunden, da vi kunne nedskære komponenter og opsætte komponenter uden at være til gene for byrden eller andet.