Vi har ageret redningshold for flere virksomheder, der har haft brug for at sende deres arbejdere ud i situationer, hvor redning kunne være nødvendigt. Både inden for rope access, men også almindelig faldsikring, arbejde i lukkede rum osv. Læs mere om vores cases her.

Få et ekstra sæt øjne og reb på dine arbejdsopgaver

En kerneværdi hos RT9 er sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed. Alle vores erhvervsklatrere er IRATA-certificerede, og vi opererer kun efter de højeste Rope Access sikkerhedsstandarder. 

 

Derfor anbefaler vi, at du har et RT9 Rope Access redningshold med dig, når du eller dine håndværkere arbejder i højden. Med mere end 13 års erfaring i ryggen, tilbyder vi redningshold til enhver type opgave i højden.

 

Vi arbejder sammen med jer om en redningsplan inden opgavens start og assisterer jer undervejs gennem hele projektet, så du og dit team kan føle jer trygge, når I udfører opgaver i højden, hvad end det måtte være svejsning, montage eller noget helt tredje. 

Sådan fungerer et rope access redningshold

Sådan opererer vi som redningshold:

 

  • Vi udtænker og implementerer en redningsplan inden opgavens start
  • Vi gennemtjekker alt udstyr før, under og efter en opgave
  • Vi observerer, mens opgaven udføres
  • Vi griber ind, hvis dine håndværkere udsættes for fare 

Skal du have løst en opgave i højden?

Vi løser dit håndværk i højden sammen med dig. Hos RT9 er vores håndværkere specialister i rope access og kan assistere med sikkerhedsforanstaltninger inden for industrien, byggeri, broer, vindmøller eller olie og gas sektoren.

Kontakt os og få din opgave løst med rope access.

RT9 CASE | COWI: Broerne i Danmark og Sverige

Siden 2010 har vi hjulpet COWI med opsætning af hele opgavers beskaffenhed i forbindelse med varetagelse af sikkerhed, procedurer og udstyr til inspektion af de danske broer, primært på beton-pyloner og stabilisator-kabler med Rope Access.