Sikr dine broer med erhvervsklatring

Arbejde på broer er svært at komme til med traditionelle metoder som stilladser, kran eller lift. Med erhvervsklatring kan du nemt tilgå arbejdet på broer, så du jævnligt kan vedligeholde og sikre broens tilstand. Det kan du bl.a. gøre gennem inspektioner forud for vedligeholdelsesarbejdet, så risikoen for nedfaldne genstande mindskes og broens komponenter sikres.

 

Hos RT9 kan vi vejlede dig, assistere dig eller blot udføre arbejdet for dig, når det kommer til inspektioner og reparationer af broer. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af broer og opererer med høj sikkerhed, når vi klatrer i højden.

 

RT9 arbejder ud fra den internationale sikkerhedsstandard, IRATA. Det betyder, vi risikovurderer enhver opgave i højden, planlægger arbejdsprocessen til mindste detalje og udvikler en redningsplan, så udførende håndværkere på broen ikke skal bekymre sig om potentielle farer.

Vi løser følgende opgaver på broer

Inspektioner af:

  • Beton, visuelle, Non Destructive Testing (NDT)
  • Kabler, visuelle, NDT


Reparationer af:

  • Beton
  • Beslag
  • Kabler
  • Overfladebehandling

 

Hos RT9 har vi mange års erfaring i erhvervsklatring på broer. Vi har blandt andet hjulpet COWI med uddannelse og supervision af Rope Access arbejde på Storebæltsbroen, Lillebæltsbroen og Farøbroerne. Du kan læse mere om opgaven her.

Skal I løse opgaver i højden på broer?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle typer opgaver på broer – eller hjælpe dig med at løse dem selv.

Kontakt os for din rope access løsning.