Gør adgangen til vindmøller nemmere

Vedligeholdelse af vindmøller med rope access foregår i et svært tilgængeligt arbejdsområde, men uanset om konstruktionen befinder sig på land eller på vand, så kan vi klare opgaven. De store og høje konstruktionen, som udgør vindmøller, gør adgangen svær, men opgaver som inspektion af tårne, overfladebehandling både indvendigt og udvendigt samt reparationer og vedligehold af konstruktionsdele som vinger er nødvendige for at vindmøllerne og deres funktion vedligeholdes. Vi kan udføre vedligeholdelse af vindmøller med rope access, men det er også en mulighed for RT9 at opsætte specialstilladser på sokkeldelen for dig, så dine håndværkere selv kan udføre arbejdet.

 

RT9 arbejder ud fra den internationale sikkerhedsstandard, IRATA. Det har stor og vigtig betydning for vores arbejde og dets kvalitet: vi risikovurderer enhver opgave i højden eller på et svært tilgængeligt område og planlægger arbejdsprocessen ned til mindste detalje, og så udføres opgaven sikker af medarbejderne i reb. Dertil udvikles også en redningsplan til den specifikke opgave, så udførende håndværkere og andre, der befinder sig på byggepladsen eller arbejdspladsen, ikke skal bekymre sig om potentielle farer.

Vi løser følgende opgaver med vindmøller

  • Inspektion af tårne
  • Overfladebehandling såvel indvendigt som udvendigt
  • Reparationer af vinger og andre konstruktioner
  • Vedligehold og rengøring af vinger og andre konstruktioner
  • Kabeltræk både indvendigt og under platform
  • Opsætning af specialstilladser
  • Rengøring af møller (fjerne fedt, olie mm.)

 

Vi udfører udelukkende opgaver i højden eller på svært tilgængelige steder, hvilket ganske selvfølgeligt omfatter vindmøller. Vi har blandt andet hjulpet virksomheder som Subsea A/S med opsætning af systemhængestilladser på deres vindmøller. Hvis du er interesseret i vores arbejde i højden eller med hængestilladser, kan du læse mere om vores cases her.

Skal I løse opgaver i højden hos jer?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle typer opgaver med vindmøller – på fast grund eller over det gyngende hav.