RT9 CASE | ØRSTED

 

Svanemølleværket

OPGAVEN OG LØSNINGEN
I 2011 havde Svanemølleværket i København behov for renovering af deres skorstene. En af skorstenene, der stikker 101 meter op over havnekajen, havde store rustplamager, som sendte rustdråber på de andre skorstene – og samtidig ned på bådene i den lokale marina, hvilket kunne medføre store udgifter til oprensning af bådene.

Ørsted besluttede derfor at få nedvasket alle skorstenene og samtidig få renoveret overfladen på den rustne skorsten.

Alle overflader blev nedvasket med en opløsning til at fjerne rusten, og der var kun én metode til dette arbejde – hands on! De beskadigede dele af den rustne skorsten blev slebet ned og efterfølgende overfladebehandlet. Ørsted havde efter denne behandling fem års garanti på skorstenens overfladebehandling.

I løbet af arbejdsperioden på seks uger var der dagligt fire Rope Access teknikkere i arbejde på skorstenene.

VARIGHED

Opgaven blev løst på 6 uger.

REFERENCE

Kristian Milton, Ørsted

Løsningen demonstrerede vores unikke arbejdsmetoder. Der findes ikke andre måder at løse opgaven på – inde over taget på Svanemølleværket i 101 meters højde.

Løsningen blev leveret inden for den aftalte tidsramme.

Løsningen og samarbejdet skabte stor tilfredshed hos kunden.

 

Kontakt os og hør mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver såsom overfladebehandling på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.