RT9 CASE | Adserballe og Knudsen: Afsyring af murværk, fugning af vinduer og nedtagning af sikringsværn

 

Adserballe og Knudsen

OPGAVEN OG LØSNINGEN

Kunden skulle have afsluttet diverse opgaver på byggepladsen. Da der var lagt blød jord de fleste steder omkring byggeriet, besværliggjordes anden adgang til bygningen, hvorfor adgangen fra reb var den eneste løsning.

 

Opgaven bestod i inspicering af bygningen, hvor murværk skulle afsyres, vinduer skulle fuges, og sikringsværn hele vejen rundt på taget skulle demonteres. Ved at løse dette sikkert for kunden kunne det koordinerede arbejde på byggepladsen fortsætte uforstyrret og uden høje ricisi.

 

VARIGHED
Juni til juli 2019.

Grundet de fysiske omstændigheder på byggepladsen var det ikke muligt at løse opgaven på andre måder end med Rope Access. Med den rigtige viden og planlægning kan opgaver som disse løses sikkert med Rope Access. 

Kontakt os, og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere. RT9 er IRATA-certificeret i Rope Access.