RT9 CASE | HS Hansen: Montering af vinduer på 100 m højhus

 

HS Hansen

OPGAVEN OG LØSNINGEN

I forbindelse med, at byggeliften til byggepladsen blev demonteret, var der 2 rækker vinduer per etage hele vejen til toppen af højhuset på 100 meter, som skulle eftermonteres. Den første plan var at montere vinduerne uden brug af kran, men udhænget og den høje vind i marts måned gjorde det meget vanskeligt, hvorfor vi monterede vinduerne i samarbejde med mobilkraner og specialsug fra JLM teknik.

 

Således hjalp RT9 med montering af vinduer på højhuset via Rope Access, da det var den bedste løsning til denne type opgave.

 

VARIGHED
Marts til juni 2019.

Vind og vejr er et meget påvirkeligt element, når der skal monteres ruder. Skal ruderne monteres på anden vis end via kran, kan det kun gøres i sommerperioden. Derfor er Rope Access den bedste løsning i visse faser af byggeriet. 

Kontakt os og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.