RT9 CASE | AArhus: Slutpolering for MT Højgaard

AArhus

OPGAVEN OG LØSNINGEN

Kunden havde et byggeprojekt, hvor alle glaspartier havde udtræk fra betonen, som sad fast på vinduerne i slør. Områderne kunne ikke nås via lift, kran eller vores normale udstyr, hvorfor vi måtte rykke ud med specialudstyr for at løse opgaven.

 

Det var ikke en helt simpel rigning, der fulgte med opgaven, da der var glasværn hele vejen omkring balkonerne. Det var ikke muligt at tilgå opgaven via andre løsninger end Rope Access grundet parkeringskælder under hele bygningen samt anlagt have. Opgaven med glaspolering blev dog løst med Rope Access til stor tilfredsstillelse for kunden og beboerne.

 

VARIGHED
Oktober 2019.

Tilgangen til opgaven var så kompleks, at der ikke ville være andre mulige løsninger end Rope Access. Den besværlige tilgang til opgaver som glaspolering kunne være undgået, hvis Rope Access var tænkt ind i byggeprojektet helt fra starten.

Kontakt os og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.