Overfladebehandling kan være en udfordring at arbejde med, når det foregå på ufremkommelige steder.

Der kan være forskellige løsninger på dette problem. Måske kan der stilles et stillads op. Hvis det ikke er muligt, kan det være nødvendigt at finde en løsning med en stor kran. RT9 giver et andet alternativ. Med erhvervsklatring eller Rope Access, er overfladebehandling i højden blevet lettere og hurtigere.

 

Overfladebehandling offshore

Inden for industrien kan der være brug for overfladebehandling mange steder. Mange virksomheder der ligger offshore, har ikke mulighed for at sætte et stillads op. Selvom der kan være brug for det når bygningen skal rengørens eller repareres. Rope Access er netop opstået i virksomheder der ligger offshore og som resultat af de svært tilgængelige opgaver, begyndte man at benytte klatrere.

Overfladebehandling

Vejret på havet kan være voldsomt. Både for mennesker og bygninger er det et barsk miljø. Havets vand forårsager rust og slid. Derfor kræver vedligeholdelsen af sådanne bygninger noget helt særligt, det er dog ikke umuligt. Med sikkerheden iorden og med de rigtige teknikkere kan en overfladebehandling gå fra en umulig opgave, til færdigt arbejde. RT9 tilbyder ikke bare overfladebehandling offshore, men blandt andet også Non-Destructive Testing og svejsning.

 

Overfladebehandling på land

Efter at have set fordelene ved Rope Access offshore, er man begyndt at bruge denne metode mange andre steder. På land er bygninger måske ikke udsat for samme barske miljø, men over tid vil der være brug for overfladebehandlig eller Visual Inspection. Et af de steder hvor Rope Access virkelig er en fordel, er når store skorstene skal repareres eller overfladebehandles. Rope Access bruges også når vindmøller eller broer skal inspiceres eller ved sandblæsning af hus.

 

Rådgivning

Når du får rådgivning hos RT9 ønsker vi, at du skal finde den bedste løsning på dit problem. Det kan være på en allerede eksisterende bygning, der skal renses eller repareres. Derudover giver RT9 også rådgivning før byggeriet går igang, for at kunne opnå en lettere vedligeholdelse. Hos RT9 kan du få specefik rådgivning om hvad netop din bygning kan få ud af Rope Access. Vi er klar, når du har brug for hjælp fra en IRATA-certificeret tekniker .

Læs mere om RT9 og deres rådgivning her.