Overfladebehandling er en udfordring at udføre på ufremkommelige steder. Men det har vi løsningen på.

Der kan være forskellige måder at løse problemet med de svære højder. Du kan stille et stillads op eller det kan være nødvendigt at tage en stor kran i brug. Hos RT9 giver vi dig et andet alternativ. Vi udfører erhvervsklatring og Rope Access, som gør overfladebehandling i højden hurtigt og nemmere.

 

Overfladebehandling offshore

Industrien har brug for overfladebehandling mange steder. Mange virksomheder, der ligger offshore, har ikke mulighed for at sætte et stillads op, når bygningen skal rengøres eller repareres. Rope Access er netop opstået i virksomheder, der ligger offshore, som har et behov for at få løst svært tilgængelige arbejde – som fx montageopgaver eller overfladebehandling i større højder. Derfor begyndte de at benytte sig af klatrere, som er uddannet og har det korrekte udstyr til faldsikring.

Overfladebehandling

For vejret på havet kan være voldsomt. Både for mennesker og bygninger er det et barsk miljø. Havets vand forårsager rust og slid. Derfor kræver vedligeholdelsen af sådanne bygninger noget helt særligt – men det er ikke umuligt. Med branchens bedste faldsikring og med vores dygtige teknikkere, går en overfladebehandling fra en umulig opgave til færdigt arbejde. RT9 tilbyder ikke bare overfladebehandling offshore, men blandt andet også Non-Destructive Testing og svejsning.

 

Overfladebehandling på land

Efter mange har set fordelene ved Rope Access offshore, er man begyndt at bruge denne metode mange andre steder. På land er bygninger muligvis ikke udsat for samme barske miljø, men over tid vil der være brug for overfladebehandling og Visual Inspection. Rope Access bruges også, når store skorstene skal repareres eller overfladebehandles. Rope Access bruges også når vindmøller eller broer skal inspiceres eller ved sandblæsning af hus – og vi gør det med den største forsigtighed for vores medarbejdere og jeres bygninger. Vores dygtige klatrere benytter sig af det bedste faldsikringsudstyr, markedet kan byde på. Vi går aldrig ned på sikkerhed.

 

Rådgivning

Når du får rådgivning hos RT9, finder vi sammen den bedste løsning på dit problem. Det kan være en bygning, der skal renses eller repareres. Men det kan også være rådgivning til en byggeleder eller entreprenør, før et byggeri går i gang. Det kan også være avancerede montageopgaver, som kræver udstyr, I ikke selv har. Hos RT9 får du specifik rådgivning om, hvad netop din bygning kan få ud af Rope Access. Vi står klar, når du har brug for hjælp fra en IRATA-certificeret tekniker.

Læs mere om RT9 og deres rådgivning her.