RT9 CASE | Lisbjerg forbrænding

 

Totalleverandør

OPGAVEN OG LØSNINGEN
RT9 fungerer som totalleverandør indenfor udstyr og udstyrskøb, opsætning og inspektion, kurser og redningsprocedurer i forbindelse med faldsikringsarbejde, Rope Access arbejde samt andet arbejde i højden.

RT9 har serviceret Lisbjerg Forbrænding siden 2005 – først med rengøring og overfladebehandling af værkets svært tilgængelige steder – og siden er samarbejdet blevet udvidet med et stigende antal arbejdsopgaver. RT9s erfaring indenfor arbejde i højden er stor, og som “grundlæggere” af Rope Access branchen i Danmark, er opgaveporteføljen på over 35 års erfaring.

Alle opgaverne involverer en masse udstyr, faldsikringsarbejde, redningsopsætninger og planlægning, hvilket mange andre brancher ikke har på samme måde. Det gør RT9 i stand til at se kundens behov meget hurtigt, og efterfølgende tilbyde den bedste løsning, så personalet kan færdes sikkert og føle sig klædt på til opgaven – også selvom paletten løbende udvides med
opgaver som udstyrsinspektion, højderedningskurser, diverse Rope Access arbejde, udskiftning af dysser i siloer, demontering af diverse rør, fjernelse af strips fra kabler, rengøring, svejsearbejde, montagearbejde, efterspænding af bolte, opsætning af faldsikringssystemer, salg af udstyr og meget meget mere.

VARIGHED
Samarbejdet har løbet fra 2005 og frem til nu.

REFERENCE
Per Nørskov, Sikkerhedskoordinator, Lisbjerg Forbrænding

Løsningen har skabet stor tilfredshed hos kunden, og samarbejdet bliver løbende udvidet med flere opgaver.

Kendskabet til værket gør, at der kan navigeres hurtigere rundt i højden.

Der afholdes højderedningskurser for personalet på værket, hvilket giver dem en tryghed i at kunne tale ud fra problemstillinger på arbejdspladsen.

 

Kontakt os, og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere. RT9 er IRATA-certificeret i Rope Access.