RT9 CASE | Fjernvarme Fyn: Udskiftning af rørkanaler

 

Fjernvarme Fyn

OPGAVEN OG LØSNINGEN

I forbindelse med revision skulle Fjernvarme Fyn have nyt røggasanlæg. Her skulle de gamle rør fjernes, og nye rør skulle løftes op og monteres. RT9 stod for hele nedskæringen af de gamle rør og for at hænge de nye rør op. Herefter overtog NCE opgaven med at laminere rørene sammen. Der var i alt 3 tons rør, der skulle skæres ned og rigges væk og i alt 6 tons rør, der skulle rigges op og lamineres sammen.

 

Havde kunden valgt at tilgå opgaven via stillads, ville det kræve at rørene skulle produceres i mange, mindre stykker og lamineres på stedet. Dette ville betyde længere tørretid, flere beslag og opstødtninger – umiddelbart en noget længere proces med et dårligere resultat.

 

VARIGHED
Juni 2020.

Ved at tilgå denne type opgaver via Rope Access gives der mere plads i rummet til at flytte store elementer rundt, hvor et stillads ellers ville have optaget plads. Rope Access er derfor den mest fordelagtige løsning til opgaven.

Kontakt os og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.