Faldsikringskursus til mere sikkert arbejde i højden

I dag er der fokus på sikkerhed mere end nogensinde – og det er der god grund til, da der desværre sker mange ulykker ved arbejdet i højden, som kunne være undgået. Oftest er ulykkerne præget af fald grundet forkert brug af udstyr og manglende redningsplan, hvis uheldet skulle være ude.

 

Efter forespørgsel fra større danske virksomheder har vi i RT9 besluttet at tilbyde et nyt faldsikringskursus i Danmark. Kurset sikrer et højere niveau for arbejde i højden – både for de udførende folk på stedet og det arbejdende folk omkring.

 

Med vores kompetencer, faciliteter og vores mere end 11-års erfaring med erhvervsklatring tilbyder vi et kursus, hvor vi klæder industrien godt på. Uddannelsen har vi udviklet ud fra fundamentale principper, som er afprøvet af egne Rope Access teknikere i praksis.

Kurset består af følgende levels

Level 1: Basic Harness

Her vil kursister lære korrekt brug af udstyr til arbejde i højden samt korrekt og sikker færden på sikringssystemer. Dette level henvender sig både til dig, der arbejder på et kraftvarmeværk, en byggeplads, på broer, vindmøller eller boreplatforme.

 

Level 2: Supervisor

Som supervisor er du ansvarlig for redningsplanen, hvis uheldet skulle være ude. Derfor vil du på dette level lære om alle trin til at udføre en redningsplan, som kan varetage mange udførende folk. Du lærer også at opsætte sikringssystemer samt instruere det udførende folk i sikkert brug af udstyr og systemer.

 

Level 3: Manager

Som manager lærer du at varetage procedurer og lave sikkerhedsdokumentation på opgavens faser for at beskytte det udførende folk og andre i området. Her vil medfølge en sikkerhedsdokumentationspakke, som kan benyttes arbejdsrelateret til fremadrettede opgaver.

 

Vi anbefaler at følge alle 3 levels i kurset for en mest sikker og fuldendt uddannelse, men det er naturligvis muligt kun at blive uddannet i enten level 1, 2 eller 3, såfremt ikke alle moduler er ønsket.

Sådan tilmelder du dig

Ønsker du at følge kurset hos os sker tilmelding via telefon eller mail.
Ønsker du en løsning til et specifikt projekt bedes du ligeledes ringe til os.

Find RT9’s kontaktoplysninger her:

Vi har allerede hjulpet kunder som COWI, FORCE Technology Danmark og Det Kongelige Teater med uddannelse inden for sikkert arbejde i højden.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med COWI.

Tilføjelser til kurset

Vi tilbyder også følgende add ons til faldsikringskurset, som ekstramoduler:

  • Førstehjælp: Basis eller avanceret
  • Arbejde med treben
  • First response træning: Scenarietræning med førstehjælp, redning mm.
  • Bolt test: Bedste fremgangsmåde for forankringsøjer
  • Inspektion af værnemidler