RT9 CASE | Maersk Offshore: Opsætning af specialstilladser i norsk sektor

Maersk offshore

OPGAVEN OG LØSNINGEN

Kunden skulle have skiftet kabler langs cantilever på begge sider. Forankringsmulighederne var meget små, og derfor blev RT9 spurgt om en løsning. Vi byggede et systemhængestillads, som vejer 25-35 kg pr m2 og kan designes efter klasse 4 stilladser (500 kg pr. m2). Stilladset løb over 40 m langs siden og yderligere videre under et plateau.

 

Stilladset blev hængende, selvom riggen var fuldt ud boredygtig, og cantileveren kunne bevæge sig lige, som kunden havde brug for. Det havde den betydning, at kunden kunne prioritere som det passede ind med boreaktiviteterne, hvilket ikke ville være muligt med andre metoder. Ud over stilladsarbejdet hjalp vi med diverse andre opgaver inden for samme scope.

 

VARIGHED
Juni til oktober 2019.

Rope Access var den bedste løsning til opgaven, da andre hængestillads-typer er for tunge til konstruktionen. Rope Access gav samtidigt mulighed for at fortsætte boringen uforstyrret. Med Rope Access kan vi bygge hængestilladser hurtigt og effektivt.

Kontakt os, og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde jer!

Hos RT9 er vi specialister i løsninger til montage-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver på svært tilgængelige og ufremkommelige steder. Sikkerhed, tidsstyring og kvalitetssikring er altid i centrum, og alle opgaver løses altid i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere. RT9 er IRATA-certificeret i Rope Access.