RT9 er en Rope Access-virksomhed, der rådgiver, uddanner og udfører opgaver inden for sikkert arbejde i højden

Skal du løse en opgave på et område, som du ikke selv kan tilgå eller ikke kan nå med traditionelle adgangsmetoder som stillads, kran eller lift? Med Rope Access kan du tilgå selv de mest komplekse arbejdsområder og få løst din opgave sikkert og effektivt.

 

Hos RT9 er vi Rope Access teknikere, der både kan opsætte reb-udstyr og specialstillads for dig samt uddanne og supervisere dig i at klare opgaven selv. Vi kan også hjælpe med at klare opgaven for dig, der hvor traditionelle adgangsmetoder eller håndværkere ikke kan komme til.

 

Vi er alle Level 3 certificerede IRATA-teknikere, og vores mere end 11 år i branchen sætter os i stand til at give en sikker og erfaringsbaseret vurdering af enhver opgave, der skal løses, uanset om det er inden for rådgivning, uddannelse eller udførelse.

Vores værdier

Sikkerhed er omdrejningspunktet for alle projekter hos RT9. Alle deltagende i opgaven har del i et fælles ansvar med udgangspunkt i den enkeltes personlige certificeringsniveau. Derfor løser vi altid vores opgaver i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.

 

Vores hovedfokus er på tidsstyring og kvalitetssikring, uanset om det gælder store projekter eller små, specifikke opgaver. Gennem vores høje faglighed sikrer vi et højt kvalitetsniveau, hvor vores grundige forberedelse altid danner fundamentet for de bedste resultater.

 

Du kan som kunde hos os derfor altid være sikker på, at vi løser alle opgaver på det mest sikre grundlag, da vi er IRATA certificeret Rope Access virksomhed. Vores autorisationsnr er – 5050/OT. Du kan læse mere om vores IRATA-certificering her eller selv uddanne dig til en mere sikker arbejdsgang i højden. Læs mere om vores uddannelser her.

Irata International Logo

 

 

 

 

 

 

I vores branche er behovet for værktøj, sikkerhedsudstyr og arbejdstøj meget stort, og vi vil have det bedste på markedet. Vi får derfor leveret udstyr og teknik af virksomheden Grejtech.

 

Skal I løse opgaver i højden hos jer?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle typer af komplekse opgaver både i olie- og gassektoren, i industrien og byggeri og på broer og vindmøller. Vi assisterer og udfører opgaver med alt lige fra overfladebehandling og Non Destructive Testing til hejse/montage opgaver.