RT9 er en rope access-virksomhed, der rådgiver, uddanner og udfører opgaver inden for rope access-branchen.

Vi har haft fingrende i mange forskellige komplekse opgaver, hvor adgangen har været vanskelig, lige fra overfladebehandling og Non Destructive Testing (NDT) til hejse/montage opgaver med kran.

Vores mange år i branchen sætter os i stand til at give en sikker og erfaringsbaseret vurdering af enhver opgave, der skal løses, uanset om det er inden for rådgivning, uddannelse eller udførelse.

Reperation siddende under betonbro

Værdier

Sikkerhed er omdrejningspunktet for alle projekter hos RT9. Alle har del i et fælles ansvar med udgangspunkt i den enkeltes personlige certificeringsniveau.

Vi løser altid vores opgaver i tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere.

Vores hovedfokus er på tidsstyring og kvalitetssikring, uanset om det gælder store projekter eller små, specifikke opgaver.

Gennem vores høje faglighed sikrer vi et højt kvalitetsniveau, hvor vores grundige forberedelse altid danner fundamentet for de bedste resultater.

Certifikater

Vi er IRATA certificeret rope access virksomhed, vores autorisations nr er – 5050/OT.

Irata International Logo

Tøj- og udstyrssponsorer

I vores branche er behovet for værktøj, sikkerhedsudstyr og arbejdstøj meget stort, og vi vil have det bedste på markedet. Vores sponsorer er Wiley X, FE Engel og Grejtech.

  • Wiley X producerer den bedste sikkerhedsbrille på markedet og leverer blandt andet briller til hæren, hvor sikkerheden er nødt til at være i top. Firmaet udfører bl.a. snittest, skudtest og støvtest på deres briller.
  • FE Engel har leveret arbejdstøj til hårde arbejdsmiljøer siden 1920’erne. De ved, hvad der er brug for i et hårdt miljø, hvor tøjet både skal kunne holde og samtidig have den bedste pasform.

 

FE Engel Logo Wiley X LogoGrejtech Logo