Dine muligheder med Rope Access

Når du er uddannet inden for Rope Access, har du nogle helt utrolige job muligheder. Der bygges overalt i verden. Huse, højhuse og broer. Overalt i verden skal bygninger holdes ved lige. Vindmøller, boreplatforme og skyskrabere. Før i tiden måtte man stille et stillads op eller finde på dyre løsninger med kæmpe kraner eller lifte. Som certificeret IRATA-erhvervsklatrer kan verden være din arbejdsplads.

Der er så mange der har fået øjnene op for hvor billigt og sikkert det er med Rope Access. Derfor er der mange muligheder for at finde jobs overalt i verden. Du kan finde jobs på steder lige fra Grønland til Dubai. I både England og USA er erhvervsklatring meget udbredt.

 

Smuk og rå natur

Hvis du ønsker at opleve den smukke, rå natur, kan du søge job på Grønland. Her er der mange forskellige arbejdsopgaver. Det kan være redningsopgaver. Folk i nød har brug for at blive ført sikkert til et sted hvor helikopter eller ambulance kan nå frem. Efter du har bestået kurset i København, skal du tage et kursus på Grønland i samarbejde med deres brandvæsen. Meget arbejde vil foregå i klipperne. Derudover kan der også være reparationer på skibe, bygninger og lignende opgaver.

Rope Access

 

Udsigt og Kultur

Ønsker du at arbejde højt, højt oppe kan du søge job i Dubai. Det er ingen hemmelighed at de bygger fantastiske huse og voldsomt høje bygninger i Dubai.

På disse bygninger kan det være helt umuligt at nå problemet, uden hjælp fra Rope Access.

Oppe fra disse bygninger er der en helt utrolig udsigt, som ikke mange mennesker vil komme til at opleve. Du vil også kunne opleve en helt anden og spændende kultur.

Bygningerne kræver vedligeholdelse og rengøring og her ville du have en mulighed for at finde job.

 

Det starter med klatring i København

Med et RT9-kursus i Rope access er du godt rustet til nye muligheder.

Når du arbejder i andre lande er det vigtigt at du kender reglerne inden for Rope Access i det pågældende land. Der kan være spændende kurser man skal tage for at kunne arbejde indenfor specifikke brancher.

Læs om hvordan du kan lære meget mere om Rope Access kurset lige her:

IRATA Rope Access kursus