Få ekspertrådgivning på baggrund af 11 års erfaring fra Rope Access-branchen

Arkitekter stiller stadig større krav til bygningers udformning og udvendige arealer. Desværre er de kendte adgangsmetoder ikke altid tilstrækkelige eller dyre i drift – både når det gælder bygningens udvendige og indvendige arealer.

 

Med Rope Access kan du komme til alle steder. Vi tilbyder rådgivning både til byggeri, industrien, olie- og gassektoren, broer og vindmøller. Det gælder både rådgivning om implementering og opsætning skinnesystemer til Rope Access samt regler og vedligeholdelsesplan inden byggeriets begyndelse eller undervejs i byggeriet.

 

Vi anbefaler, at metoden inkorporeres i bygningens vedligeholdelsesplan fra begyndelsen, da du på sigt kan få en langt billigere løsning, både i forhold til rådgivning, opsætning af adgangssystemet og løsning af fremtidige opgaver.

Vi rådgiver indenfor følgende områder

Vi tilbyder rådgivning for sikkert arbejde i højden med Rope Access inden for flere typer af områder og projekter:

  • Rådgivning inden projektets begyndelse
  • Rådgivning undervejs i projektet
  • Rådgivning af arkitekter
  • Rådgivning af ingeniører
  • Rådgivning af projektledere

Skal I løse opgaver i højden på hos jer?

Kravene til Rope Access-systemer varierer fra bygning til bygning, så en løsning, der fungerer for et specifikt byggeri, vil ikke nødvendigvis være optimal for andre byggerier. Derfor anbefaler vi individuel rådgivning i forbindelse med alle projekter, hvor Rope Access og skinnesystemer bør implementeres i byggeriet.

 

Kontakt os her hvis du ønsker en løsning til et specifikt projekt eller en demonstration af hvor effektivt, enkelt og billigt vi kan implementere Rope Access i dit projekt.