Hos RT9 er vi i stand til at yde ekspertrådgivning på baggrund af 11 års erfaring fra branchen.

Der er godt gang i byggeriet i hele landet, og arkitekter stiller stadig større krav til bygningernes udformning og udvendige arealer. Det er positivt, men de kendte adgangsmetoder er ikke altid tilstrækkelige, og de kan også være både dyre og klodsede, uanset om det gælder bygningens udvendige eller indvendige arealer.

Med rope access kan vi komme til alle steder, men vi vil samtidig anbefale, at metoden fra begyndelsen inkorporeres i bygningens vedligeholdelsesplan: Dette vil gøre det til en langt billigere løsning, både i forhold til rådgivning, opsætning af adgangssystemet og løsning af fremtidige opgaver.

Kravene til rope access-systemer varierer fra bygning til bygning, så en løsning, der fungerer for et specifikt byggeri, vil ikke nødvendigvis være optimal for andre byggerier. Derfor anbefaler vi individuel rådgivning i forbindelse med alle projekter.

Ring 30 80 00 70, hvis du ønsker en løsning til et specifikt projekt.

Rådgivning af arkitekter

Vi rådgiver om implementering og opsætning af, samt regler for, skinnesystemer til rope access, og vi tager altid hensyn til bygningens æstetik ved at gøre vores systemer så enkle og diskrete som overhovedet muligt.

De konventionelle adgangsmetoder, såsom lifte, stilladser og gondoler, er ikke altid tilstrækkelige, og de er både dyre og klodsede, uanset om det gælder arbejde på bygningens udvendige eller indvendige arealer.

Kontakt os, og lad os vise hvor effektivt og enkelt, vi kan implementere rope access i dit byggeri.

Rådgivning af ingeniører

Er byggeriet allerede i gang, uden at der er blevet taget ordentligt stilling til adgangsveje på svært tilgængelige områder, kan vi hjælpe med at tænke rope access ind og implementere skinnesystemerne.

Rope access er en nem og billig løsning, og det bliver billigere og mere effektivt, hvis systemet er implementeret fra begyndelsen.

Kontakt os for en demonstration af hvor effektivt, enkelt og billigt, vi kan implementere rope access i dit projekt.

Rådgivning af projektledere

Vi anbefaler, at rope access tages med i vedligeholdelsesplanen ved byggeriets tilblivelse, Vi rådgiver i brug af skinnesystemer, til rope access, implementering, opsætning, regler og vi forsøger altid at leve op til bygningens æstetik. Vores skinne systemer er enkle i udformning og falder lempeligt ind i omgivelserne.

Det er lettere og billigere at implementere et system mens stilladset er oppe.

Rope access er langt den billigste løsning. Det gælder både for rådgivningen, det opsatte system og de fremtidige opgaver.

Vi anbefaler individuel rådgivning i forbindelse med alle projekter. En løsning, der fungerer til et specifikt byggeri, vil ikke nødvendigvis være optimal til andre byggerier.

Ring 30 80 00 70, hvis du ønsker en løsning til et specifikt projekt.