Spar tid og penge med systemhængestilladser

Systemhængestilladser kan bygges 88% hurtigere end traditionelle stilladser, hvilket sparer dig både tid og penge.

 

Traditionelle stilladser, som bygges nede fra jorden og op, slår ikke altid til på svært tilgængelige områder. Det gælder blandt andet på værker, broer og i olie- og gassektoren, hvor adgangen til vedligeholdelsesopgaver som overfladebehandling, isolationsopgaver, udskiftning af kabler, hydraulik samt NDT-opgaver via almindelige stilladser kan forstyrre det daglige arbejde på boreplatformen. Heldigvis findes der et alternativ, nemlig systemhængestilladser.

 

Systemhængestilladser kan med sin lette vægt monteres på flere sider af bygningskonstruktionen og tager kun plads, der hvor det hænger. Det vil sige, at den daglige arbejdsgang ikke forstyrres, da stilladset ikke er i kontakt med jorden og optager unødig plads.

 

Hos RT9 har vi erfaring med at opsætte og inspicere systemhængestilladser, så dine folk sikkert kan udføre opgaver på arbejdspladsen – uden at forstyrre og forhindre andre vigtige opgaver hos jer.

Fordelene ved systemhængestilladser

Systemhængestilladset, vi monterer for dig, kaldes et V-Deck, udviklet af Velo Tech Systems. Der er flere fordele ved at benytte systemhængestilladset:

 

  • Belastningen på din konstruktion reduceres med op til 90 %. Stilladset har typisk en vægt på 25-35 kg pr. m2 og kan designes til en tryklast svarende til klasse 4 stillads på 500 kg pr. m2.
  • Stilladsets har færre kontaktpunkter. Stilladset hænges i kæder frem for rør og udgør kun 12 cm for hver etage, der bygges.
  • Du opnår højere FoS (Factor of Safety) og en mere sikker arbejdsgang for de udførende håndværkere. Stilladset kan bedre tåle kraftige vejrforhold, da det har en stærkere konstruktion og kan håndtere flere arbejdende folk.
  • Stilladset er op til 88 % hurtigere at bygge end traditionelle stilladser. Det sparer dig for både tid og penge.

Vi løser følgende opgaver med systemhængestilladser

  • Opsætning og montering af stilladset på mange forskellige komplekse konstruktioner på blandt andet boreplatforme, broer og kraftværker.
  • Inspicering af stilladset så dine folk kan arbejde sikkert.

 

Vi har blandt andet hjulpet virksomheder som Maersk i den norske sektor og Subsea A/S med opsætning af systemhængestilladser. Du kan læse mere om, hvordan vi hjalp Marsk Interceptor med montering af specialstillads her.

Skal I løse opgaver i højden på hos jer?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle monteringsopgaver med specialstilladser både i olie- og gassektoren, på broer og værker. Kontakt os nu og få din opgave løst med et specialstillads.