Klatring i Århus har for RT9 været lig med en masse spændende opgaver.

Klatring i Århus

Lige uden for Århus ligger Lisbjerg Forbrænding.

Her har RT9 arbejdet med både rengøring og overfladebehandling siden 2005.

RT9 har både sørget for den almindelige vedligeholdelse, men har også løst specifikke opgaver.

Læs mere om hvad RT9 har serviceret Lisbjerg Forbrænding med lige her.

 
Klatring i Århus

Det er en fornøjelse at have et længevarende samarbejde som RT9 og Lisbjerg Forbrænding har. På denne måde opnås et godt samarbejde og en erfaring i at det er muligt, at få klaret selv de opgaver der er på de mest utilgængelige steder.
 

Rope Access i hele Danmark

RT9 kan ikke bare klare klatring i Århus, men står klar til opgaver i hele Danmark. Igennem de sidste mange år har erhvervsklatring vundet frem i Danmark. Derfor har RT9 været rundt i hele Danmark for at udføre godt arbejde, på ellers utilgængelige steder. Det er i mange tilfælde ikke bare den billigste og hurtigste måde, men også den sikreste. Der stilles mange krav til sikkerheden, når man arbejder i højden og med god grund. RT9 er altid helt med indenfor sikkerheden og reglerne inden for erhvervsklatring. Håndværkere fra mange forskellige fag, har taget klatrekurser, så de kan være med til at hjælpe de kunder der har brug for denne særlige ekspertise. Det er et helt nyt håndværk de tilegner sig på disse kurser. Hos RT9 er alle klatrene IRATA-certificeret.

Ved at kombinere disse to håndværk, giver det medarbejderen muligheder for at klare nogle helt andre udfordringer end før. Om det så er rengøring, reparationer eller nyt der skal bygges, så er Rope Access en helt unik mulighed for at opnå det ønskede resultat, på en let og hurtig måde.

Om så RT9 ordner noget klatring i Århus eller de klatrer på broer, så er sikkerheden og håndværket iorden. Ved at samarbejde og forventningsafstemme med kunden, opnås det bedste resultat, endog på en nem og billig måde.

Hvis du vil se mere om RT9’s arbejde i højden, så kan du følge med på vores Facebookside eller du kan se vores utrolige billeder fra højden på Instagram.