Der bliver dagligt arbejdet og renoveret i højden. Der bliver bygget nyt på hver en mulig plet i storbyerne – byggeriet bliver højere og højere, og bygningerne skal holdes ved lige.

Arbejdet på en byggeplads er delt op i mange forskellige faser, lige fra arbejdet med råbeton til montage af facadeelementer som altaner og vinduer. Men hvordan bygger og vedligeholder du i højden på steder, hvor det ikke er til at komme til med traditionelle kraner, lifte og stilladser?

Med Rope Access kan du agilt og effektivt bygge, montere og vedligeholde sikkert i højden på alle områder af byggepladsen og bygningen. Vi tilgår områderne ved hjælp af reb eller skinnesystemer på bygningen, og bruger byggepladsens eksisterende kraner til at løfte tunge facadeelementer, så det ikke påvirker jeres adgang til byggepladsen. Det betyder også, at du sparer tid og omkostninger, fordi du ikke skal bygge stilladser, men tilgår bygningsområderne ved hjælp af Rope Access.

Fælles for alt arbejde i højden er, at der er en risiko for fald, som kan medføre alvorlig skade.

Håndværkere, der arbejder i højden, skal ikke bekymre sig om potentielle farer under de risikofyldte opgaver. Hos RT9 har vi certifikat på, at vi arbejder ud fra det internationale anerkendte sikkerhedsniveau, IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).

Vi risikovurderer enhver opgave i højden og planlægger arbejdsprocessen og redningsplanen ned til mindste detalje, inden vi går i gang.

I de sidste 10 år har Rope Access vundet mere og mere indpas i byggebranchen i Danmark.

Arbejdet i forbindelse med byggeriet af Bella Sky på Amager satte særligt gang i denne udvikling. Hos RT9 har vi deltaget i en række faser i forbindelse med byggeriet af Amager Bakke – Københavns kommende kombinerede forbrændingsanlæg og skibakke – samt på flere andre byggepladser.

RT9 har blandt andet løst følgende opgaver i byggebranchen:

  • Montage og demontering af stål, vindueselementer og betonelementer
  • Betonfinish
  • Reparation af støbeskel med blottet armering
  • Overfladebehandling
  • Inspektion af bygningsprocesser
  • Rengøring og vedligehold, fx vinduespolering, afrensning af facader m.m.
  • Installation af godkendte forankringer
  • Fugearbejde
  • Opsætning af skinnesystemer
  • Rådgivning i forbindelse med opsætning af skinnesystemer

Skal I løse opgaver i højden på byggepladsen eller bygninger?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle bygge- monterings- og vedligeholdelsesopgaver i byggebranchen.

Kontakt os nu og få din opgave løst med Rope Access.