Der er ikke den opgave, der ikke kan løses med Rope Access

Hos RT9 har vi haft fingrene i mange forskellige og komplekse opgaver, hvor adgangen har været vanskelig, lige fra overfladebehandling og Non Destructive Testing (NDT) til hejse/montage opgaver med kran. Der findes ikke den opgave, vi ikke kan løse med Rope Access, hvor kraner og lifte ikke rækker.

 

Vores mere end 11 år i branchen sætter os i stand til at give en sikker og erfaringsbaseret vurdering af enhver opgave, der skal løses, uanset om du har brug for rådgivning, uddannelse eller udførelse.

Vi løser følgende opgaver med Rope Access

Vi kan både udføre opgaven for dig eller hjælpe dig til selv at klare jobbet gennem rådgivning eller gennem vores uddannelser og kurser i erhvervsklatring. Vi tilbyder blandt andet at klare følgende opgaver med Rope Access:

 

 

Vi er aktive i brancherne byggeri, industri, offshore, vindmøller og broer. Find mere information om din branche her.

Skal I løse opgaver i højden hos jer?

Hos RT9 er vores håndværkere specialister i Rope Access og kan løse alle typer opgaver med Rope Access. Vi beskæftiger os med byggeri-, vedligeholdelse og montering i alle højder og brancher. Vi kan komme frem på de mest ufremkommelige steder og har altid fokus på sikkerhed, så du kan komme godt i mål med din opgave.